Skip to content
  • El president d’Unió Professional de València i degà de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de València, José Soriano, ha assenyalat que “iniciatives com aquestes són un reconeixement a la professionalitat i l’excel·lència però també a la capacitat d’esforç, ètica i seguretat que proporcionen els col·legis professionals i el conjunt d’Unió Professional de València”
  • La Nit de les professions tindrà lloc el 28 de novembre en una gala que se celebrarà en ‘El Cubo Azul’ de la Universitat Politècnica de València on es reunirà la societat civil valenciana
València, 21 d’octubre de 2024 – La Unió Professional de València entregarà els guardons dels VIII Premis a l’Excel·lència Professional al programa IMPULS de l’Institut de Biomecànica de València, al projecte KM Zero i a les empreses valencianes Jeanologia i Nutai. Així ho han decidit després del procés de deliberació els quatre membres del jurat que enguany han conformat la vicepresidenta del Consell, Susana Camarero, el químic valencià, Avelino Corma, la delegada de l’Agència Europa Press en la Comunitat Valenciana, Elvira Graullera, i el director de l’IVO, Manuel Llombart, els qui han destacat l’alt nivell de les candidatures presentades per a optar als guardons per part dels diferents col·legis professionals.

Per part seua, el president d’Unió Professional de València i degà de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de València, José Soriano, ha assenyalat que “iniciatives com aquestes són un reconeixement a la professionalitat i l’excel·lència però també a la capacitat d’esforç, ètica i seguretat que proporcionen els col·legis professionals i el conjunt d’Unió Professional de València” i ha destacat que “és important que la societat valenciana siga coneixedora d’eixes garanties de professionalitat, que són l’exigència de la nostra associació i el motiu dels Premis a l’Excel·lència Professional”.

La Nit de les professions tindrà lloc el 28 de novembre en una gala que se celebrarà en ‘El Cubo Azul’ de la Universitat Politècnica de València on es reunirà la societat civil valenciana.

SOBRE ELS GUARDONATS

En la categoria de Responsabilitat Social Corporativa el premiat ha sigut l’empresa Jeanologia, una empresa familiar valenciana fundada en 1994 que actualment lidera la transformació de la indústria tèxtil mitjançant el desenvolupament de tecnologies disruptives com la tecnologia làser, ozó, e-Flow, SmartBox i H2Zero, les quals són capaços de millorar la productivitat, reduir el consum d’aigua i energia i eliminar residus i emissions nocives, garantint ZERO contaminació. Aquesta empresa treballa de la mà de signatures com Levi’s o Inditex els qui ja han confiat en la seua tecnologia per a elaborar vaquers d’una forma sostenible.

En la categoria de Formació, Ocupació i Emprenedoria rep el premi el projecte IMPULS de l’Institut de Biomecànica de València, que representa una innovadora i transcendental iniciativa per a promoure l’envelliment actiu i saludable a la Comunitat Valenciana. IMPULS és una iniciativa que resulta exemplar per a impulsar innovacions tecnològiques, sanitàries i socials, assegurant un envelliment actiu i saludable en la Comunitat Valenciana.

Per part seua, en la categoria d’Internacionalització arreplegarà el guardó KM Zero Food Innovation Hub un projecte que té com a objectiu liderar la transformació cap a un sistema alimentari més saludable, sostenible, resilient i just, connectant a les persones i projectes que estan treballant per aconseguir un impacte positiu en tota la cadena de valor. Des del seu naixement, han donat el seu suport a startups, connectant-les amb inversors fora d’Espanya. Han portat el projecte per tota Europa i Llatinoamèrica, continent en el qual existeix un interés creixent per l’alimentació sostenible i que s’ha convertit en un punt clau per a aquest projecte.

Finalment, en la categoria d’Innovació, Investigació i Transformació Digital, el guardonat ha sigut el grup Nutai, empresa fundada en 1995 amb l’objectiu de desenvolupar projectes d’automatització industrial i que des dels seus inicis ha apostat per tecnologies innovadores comprometent-se de manera clara per la política R+D. El seu projecte d’innovació per excel·lència és el SIXHead una solució d’última generació que combina la Intel·ligència Artificial amb la tecnologia per a detectar de manera ràpida i precisa errors en la producció d’automòbils corregint en temps real el problema i reduint considerablement el nombre de peces defectuoses i els seus costos associats.

 

Back To Top
× WhatsApp