Skip to content

Ens complau convidar-li a la nostra pròxima jornada dedicada a l’emprenedoria i les finances empresarials, organitzada per Caixa Popular. Tindrem una primera part dedicada a l’emprenedoria, on parlarem de productes bancaris per a nous emprenedors i la importància de l’estructura de finançament de l’activitat, destacant l’elecció del producte de finançament adequat per a cobrir cada necessitat. Explicarem els diferents tipus de finançament bancari, tant a llarg termini (inversions, lísing, rènting, préstecs, entre altres), com a curt termini (confirming, acompte de subvencions, factoring, crèdits documentaris, entre altres).

En la segona part, posarem en relleu la importància de la previsió en el món empresarial i professional a través de dos instruments financers: els Plans Simplificats per a Autònoms i els Plans d’Ocupació. Estos instruments estan dissenyats per a generar un estalvi privat per a la jubilació i un estalvi fiscal, a més de promoure inversions socialment responsables alineades amb els valors de Caixa Popular.

Esperem comptar amb la seua presència en esta jornada, dissenyada per a proporcionar-li ferramentes i coneixements clau per a l’èxit de la seua emprenedoria i una planificació financera sòlida.

INFORMACIÓ DE LA JORNADA

Data:17 de septembre
Horari:10.00 a 12.00 hores ( la jornada s’iniciarà a les 9.30 amb el desdejuni)
Modalitat:Presencial
Ubicació:Instal·lacions COGITI- Enginyers Tècnics Industrials C/ de Guillem de Castro, 9, 3º planta, 46007 Valencia
Preu:GRATUÏT prèvia inscripció. Inscríbete aquí a la jornada

Back To Top
× WhatsApp